Marcel van der Sloot is op non-actief gezet bij TOP Oss.
Volledig scherm
Marcel van der Sloot is op non-actief gezet bij TOP Oss. © Pro Shots / Wouter Dill

Cluzona-trainer Marcel van der Sloot op non-actief bij TOP Oss

Assistent-trainer Marcel van der Sloot staat tijdelijk op non-actief bij TOP Oss. De supporters uitten op vrijdagavond hun onvrede over het besluit.

 1. WHS heeft de titel bijna binnen na gewonnen topper, vermakelijke derby tussen Kogelvangers en Klundert
  zaterdag 3b+3d

  WHS heeft de titel bijna binnen na gewonnen topper, vermakelij­ke derby tussen Kogelvan­gers en Klundert

  In een boeiende topper trok WHS in Halsteren met wat meeval de zege naar zich toe: 1-3. Twan van Mechelen miste in de slotfase bij een strafschop de droomkans op de gelijkmaker. Onderin deed Seolto goede zaken met een 1-3 zege bij Noad’67. Tholense Boys schoot niet veel op met het op zich verdienstelijke 1-1 gelijkspel tegen Prinsenland. Die eindstand stond ook in het duel tussen ZSC’62 en De Fendert op het bord. Kogelvangers en Klundert sloten een vermakelijke derby af met een 2-2 gelijkspel.
 2. RFC boekt eenvoudige zege en doet goede zaken in strijd om nacompetitie
  ZATERDAG 4D

  RFC boekt eenvoudige zege en doet goede zaken in strijd om nacompeti­tie

  RFC won in eigen huis eenvoudig van Boeimeer. Dankzij de overwinning kan RFC nog hopen op een toetje aan het einde van het seizoen in de vorm van nacompetitie om promotie naar de derde klasse. The Gunners moet opgelapt worden voordat het deel kan nemen aan de nacompetitie. Olympia’60 versloeg de Bredanaars. Baronie versloeg Dongen. Oosterhout en SCO gingen onderuit. Rijen kwam niet in actie omdat het te weinig spelers had.