Cluzona kondigt terugkeer Jochems en Lodiers op professionele wijze aan

Cluzona heeft de eerste versterkingen voor het nieuwe seizoen binnen. De dorpsclub uit Wouw kan volgend seizoen beschikken over Nick Lodiers en Toon Jochems. De tweedeklasser kondigde de transfers aan door middel van een video.

Beide spelers komen over van Dosko en keren nu terug op het oude nest. Verdediger Jochems (24) koos er in 2014 voor om Cluzona voor toenmalige hoofdklasser Dosko te verruilen. Keeper Lodiers (28) maakte een jaar later dezelfde stap. 

Lodiers en Jochems zullen volgend jaar werken onder Marcel van der Sloot. Momenteel nog speler, maar vanaf komend seizoen eindverantwoordelijke in Wouw.

Volledig scherm
Toon Jochems in actie voor huidige club Dosko tegen Dongen. © EDWIN WIEKENS
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tweede ronde districtsbeker gaat van start: Etten-Leurse en ‘Oosterhoutse’ derby
    districtsbeker

    Tweede ronde districts­be­ker gaat van start: Et­ten-Leur­se en ‘Ooster­hout­se’ derby

    Nog 32 West-Brabantse amateurteams maken – samen met de overige 96 overgebleven teams – kans op de eindzege en de vier felbegeerde tickets voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De 64 wedstrijden van de tweede ronde worden gespeeld op donderdagavond 14 , zaterdag 16, zondag 17 en dinsdag 19 november. Uit de kokers van de KNVB rolde onder meer de fraaie Etten-Leurse derby tussen DSE en Unitas’30.