Volledig scherm
PREMIUM
Spelers van Cluzona bedanken het meegereisde publiek voor hun steun. © EDWIN WIEKENS

Cluzona in polonaise ondanks uitschakeling: voorronde KNVB-beker als heerlijke amuse

Historie schreef Cluzona afgelopen seizoen door zich te plaatsen voor de voorronde van de TOTO KNVB Beker. Aan dat nieuwe hoofdstuk kon de stuntploeg uit Wouw afgelopen weekend geen vervolg geven.

Met een nieuwe trainer en twee handenvol spelers begon Cluzona op 24 juli aan de voorbereiding. De datum van het treffen met SteDoCo (1-0 verlies), dat medio juli al startte, stond toen al rood omcirkeld in de agenda van hoofdcoach Marcel van der Sloot. In aanloop naar de bekerkraker in Hoornaar oefende zijn team eenmaal, tegen Achilles Veen - SteDoCo had inmiddels al vijf oefenduels in de benen. Voor deze opponent koos de debuterende oefenmeester, omdat het een tegenstander van vergelijkbaar formaat zou zijn.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.