Volledig scherm
Arjan Christianen: 'Met Halsteren heb ik een ambitieuze club getroffen. Dit seizoen is ons doel zo lang mogelijk bovenin mee te draaien, aan het einde zien we dan wel waar we staan.' © Chris van Klinken/het fotoburo

Christianen: 'Ik heb een vast salaris en speel iedere zondag'

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Het debuut van Oud Gastelaar Arjan Christianen in de eredivisie was meteen zijn afscheidswedstrijd. Als beloning voor twee jaar inzet mocht hij op 12 mei in het doel staan van het al gedegradeerde Willem II. Van bekerwinnaar AZ werd met 2-0 gewonnen.

In februari had de reservedoelman van Willem II zijn afscheid aangekondigd. Hij wilde ‘gewoon’ gaan werken, als hovenier. Voetballen doet hij nu bij Halsteren, in de tweede klasse van het amateurvoetbal. Spijt van zijn beslissing heeft hij allerminst. „Ik heb een vast salaris en speel iedere zondag. Dat is me veel waard.”

De oud-doelman van naast Willem II ook NAC, Fortuna Sittard en RBC is bovendien positief verrast over het niveau bij Halsteren. "Met Halsteren heb ik een ambitieuze club getroffen. Dit seizoen is ons doel zo lang mogelijk bovenin mee te draaien. Aan het einde van de rit zien we dan wel waar we staan.”

Lees vrijdag een uitgebreid interview met Christianen in BN DeStem.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Het is goed dat de competitie volgend amateurvoetbalseizoen weer eind augustus begint

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
1528 stemmen