Volledig scherm
Brian Piris met zijn zoontje © ron magielse / pix4profs

Brian Piris nieuwe trainer Molenschot

trainerscarrouselVV Molenschot heeft Brian Piris weten te strikken als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. Hij volgt bij de vijfdeklasser Lorenzo Boudewijns op.

Boudewijns houdt het na drie jaar voor gezien bij de ploeg uit zondag 5B. Het bestuur van Molenschot is trots een naam als Piris binnen te halen. ,,Met het aanstellen van Brian halen we iemand binnen met een enorme dosis voetbalervaring in zowel het betaalde voetbal als in de top van het amateurvoetbal.”

,,Gecombineerd met zijn ambitie om graag met een jonge groep te werken aan een hecht team, zijn passie voor het voetbal en zijn enthousiasme denken wij dat Brian de ideale persoon is om de voetbaltechnische kwaliteiten van onze spelers nog verder te verbeteren, om de stijgende lijn, zoals die onder de huidige trainer Lorenzo Boudewijns duidelijk is ingezet, verder door te trekken”, aldus de club in een statement over het binnenhalen van de oud-speler van NAC.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.