Volledig scherm
Rood-Wit-trainer Reinald Boeren zag zijn team gelijkspelen (foto: Edwin Wiekens/het fotoburo) © Rood-Wit-trainer Reinald Boeren (foto: Edwin Wiekens/het fotoburo)

Boeren verlengt bij Rood-Wit: 'Zit nog rek in'

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Reinald Boeren blijft ook volgend seizoen trainer bij Rood-Wit uit Sint Willebrord. Zijn contract is met één jaar verlengd. "De samenwerking is goed."

Boeren is bezig aan zijn derde seizoen bij Rood-Wit, waarmee hij van de derde naar de tweede klasse promoveerde. "Drie bewogen jaren", volgens de trainer. "We hebben ons stormachtig ontwikkeld. Dus ik heb me hardop afgevraagd of ik het nog beter kan doen en ik denk dat er nog rek in zit."

Voorzitter Johan Wagtmans is lovend na de contractverlenging. "Als bestuur hebben we drie jaar geleden een plan besproken. Zijn manier van invulling aan dat plan past precies bij de club. We zijn gaan evalueren en kwamen tot de conclusie dat dat plan nog niet vervuld is."

"Volgens ons is Boeren de beste man voor de uitvoering van dat plan. We zijn op de goede weg, maar onze ambitie als club reikt verder."

Boeren was voorheen trainer bij Roosendaal en BSC en werd na het seizoen 2014/15 door BN DeStem uitgeroepen tot trainer van het jaar. Rood-Wit is momenteel koploper in zondag 2E.