Volledig scherm

BN DeStem VoetbalAwards: wie worden trainer, speler en ploeg van het jaar? (video's)

AMATEURVOETBAL - Vrijdagavond 10 juni worden bij Seolto in Zevenbergen de BN DeStem VoetbalAwards uitgereikt. Er zijn prijzen voor de Speler, Trainer en Ploeg van het Jaar. Daarnaast wordt ook de Zilveren Schoen uitgereikt.

Zilveren Schoen
De winnaar van de Zilveren Schoen is dit jaar Ruben Maas van Cluzona, die afgelopen seizoen tot liefst 48 treffers kwam namens zondagderdeklasser Cluzona. Hij bleef daarmee Jorik MIjnhijmer (tweede) van Dongen en de gedeelde nummers drie Mouhcine Zerouali (Groen-Wit) en Kevin van Andel (RBC) voor.

Trainer van het Jaar
De prijs voor beste trainer is ook dit jaar weer een spannende. Genomineerd zijn: Reinald Boeren (Rood-Wit), Karel Daamen (Gesta), Erwin de Nijs (Tholense Boys), Natalino Storelli (Kruisland) en Ron Timmers (Dongen).

Ploeg van het Jaar
Wie volgt Halsteren op als Ploeg van het Jaar? Het gaat tussen Dongen, Groen-Wit, Moerse Boys, Rijen en Victoria'03.

Speler van het Jaar
Wie is de allerbeste speler van de West-Brabantse velden? Deze strijd gaat dit jaar tussen Daan van den Broek (Moerse Boys), Aimen Hadjaissa (Dosko), Ruben Maas (Cluzona), Loek Schalk (Beek Vooruit) en Mitchell van der Stappen (Dongen).

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.