Volledig scherm
PREMIUM
De verslagenheid is groot bij Halsteren, terwijl Quick'20 op de achtergrond feest viert. © Marcel ter Bals

Bestorming derde divisie verijdeld: Halsteren capituleert in verlenging

capitulatieGezamenlijk vielen de moegestreden spelers neer. Alsof de grond onder ze werd weggeslagen. Luttele seconden na het laatste fluitsignaal daalde het besef op de Halsteren-spelers neer. De bestorming van de derde divisie werd door de 4-2 nederlaag met tenminste één seizoen uitgesteld. 

De dag begon zo mooi. Oké, slangenmens Abdoe Abdenbi was aanvankelijk fysiek niet in staat om in de basiself te starten. En dan was daar nog het gemis in de Halsterse artillerie van enkele sterkhouders. Maar toch, met mannen als Josimar Pattinama, Jurik Zimmerman en Alper Öztürk beschikte men over voldoende zware munitie. Daarnaast waren op de prachtige accommodatie van Quick'20 alle voorzieningen voor een voetbalfeest aanwezig. Een stralende zon, volgepakte tribunes en een schitterende natuurgrasmat.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.