ASWH-middenvelder Koen Wesdorp (links) haalt uit in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Quick Boys (0-1). Rechts Katwijker Jan-Willem Kamp.
Volledig scherm
PREMIUM
ASWH-middenvelder Koen Wesdorp (links) haalt uit in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Quick Boys (0-1). Rechts Katwijker Jan-Willem Kamp. © BSR Agency

Bergenaar Koen Wesdorp groeit in korte tijd uit tot smaakmaker van ASWH

Koen Wesdorp begon dit seizoen nog bij Helmond Sport, maar liet bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie in augustus zijn contract ontbinden. Hij koos vervolgens voor de Ambachtse tweededivisionist ASWH. De 22-jarige middenvelder uit Bergen op Zoom over zijn liefde voor het spelletje.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.