Volledig scherm
Pim Goossens ontbrak donderdag bij Moerse Boys © Foto Gino van Outheusden / Pix4Profs

Bekerstunt: derdeklasser Steenbergen schakelt eersteklasser Moerse Boys uit (4-0)

districtsbekerSteenbergen is als eerste West-Brabantse club doorgedrongen tot de laatste 64 teams van de districtsbeker. In de tweede ronde maakte de derdeklasser gehakt van eersteklasser Moerse Boys.

,,We hadden ons huiswerk goed gedaan”, lachte Steenbergen-trainer Marco Ernest na afloop. ,,We wisten dat er ruimte op de vleugels lag bij Moerse Boys en hebben daar optimaal van geprofiteerd. In de eerste helft hebben we de basis van deze verrassende, maar verdiende overwinning gelegd.”

Enkel Pim en Joris Goossens ontbraken bij Moerse Boys. ,,Ik heb verder niemand gespaard, zo’n brede selectie hebben we niet”, aldus trainer Jurgen Arnouts. ,,Het was ondermaats van het hele team. In de tweede helft misten we, volledig in lijn van deze wedstrijd, nog een penalty. Gelukkig kunnen we ons over drie dagen alweer revancheren.”

Steenbergen - Moerse Boys 4-0 (3-0) 1-0 Bart Heshof, 2-0 Stijn Baarendse, 3-0 Remco van der Riet, 4-0 Tom van Riesen.

  1. Cluzona heeft historische periodetitel voor het grijpen: ‘Als we winnen gaat het dak er af‘
    Zondag 2E

    Cluzona heeft histori­sche periodeti­tel voor het grijpen: ‘Als we winnen gaat het dak er af‘

    De naam is inmiddels in iedere uithoek van West-Brabant stevig gevestigd. En dat voor een vereniging die voluit geschreven eigenlijk geen naam heeft. Daar waar Cluzona (Club Zonder Naam) langskomt, daar galmt het bezoek van de tweedeklasser nog weken na. De kantinejuffrouw van het Tilburgse Sarto kan haar borst natmaken, want haar clublokaal kan zondag zomaar decor worden van een historische mijlpaal voor de club uit Wouw.

poll

Het is goed dat de competitie volgend amateurvoetbalseizoen weer eind augustus begint

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
1528 stemmen