Volledig scherm
Rood-Wit tegen Unitas’30 in 2014. © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Bekerindeling: Rood-Wit en Unitas’30 wél bij elkaar in de beker, Cluzona treft Dosko

De KNVB heeft naast de competitie-indelingen ook voor de eerste- en tweedeklassers de bekerpoules naar buiten gebracht. Op 28 juli worden de bekerpoules van de derde-, vierde- en vijfdeklassers bekendgemaakt door de bond. Een dag later zal het programma van de halve competitie in alle bekerpoules duidelijk worden.  

De wedstrijden worden gespeeld in de weekenden van 31 augustus/1 september, 7/8 september en 14/15 september. De nummers één en twee van de poules met eerste- en tweedeklassers kwalificeren zich voor de tweede ronde van het bekertoernooi. 

Wat opvalt is dat Rood-Wit en Unitas’30 in de beker wél bij elkaar zijn ingedeeld, waar dit in de competitie (gek genoeg) niet het geval is. De twee treffen verder nog tweedeklasser JEKA. Verder springt het treffen tussen Dosko en Cluzona in het oog. 

Poule 47: Beek Vooruit, EBOH, Oranje Wit, Yerseke

Poule 48: Geinoord, Sleeuwijk, Sliedrecht, TSC

Poule 49: Cluzona, Dosko, 's Heer Arendskerke, Kloetinge

Poule 50: Roosendaal, Terneuzense Boys, Vlissingen, Walcheren

Poule 51: Arnemuiden, JEKA, Rood-Wit, Unitas’30

Poule 52: Almkerk, Altena, Madese Boys, SSV’65

Poule 54: GRC 14, Helvoirt, Rijen, Woudrichem

Poule 60: MZC’11, NSVV, Kruisland, SHO

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.