Volledig scherm
WASPIK; ALLE SPELERS HEBBEN HET NAKIJKEN BIJ HET TWEEDE DOELPUNT VAN BEEK VOORUIT. BIJ DE CORNER VAN BOYE SNOEK KRULT DE BAL DIRECT IN DE HOEK BIJ DE TWEEDE PAAL. Foto Corné Beerens / Pix4Profs

Beek Vooruit alleen aan kop na winst op Bavel

ZONDAG DERDE KLASSE B- Beek Vooruit is na een 4-1 zege op Bavel alleen koploper geworden in 3B. Groen Wit verloor van het laaggeplaatste Hilvaria. TSC passeerde Groen Wit na een overtuigende 0-4 bij periodewinnaar Waspik. Oosterhout mengde zich nadrukkelijk in de top door SCO met 1-0 te kloppen.

'Geflatteerd' noemde Bavel-trainer Fred Vrolijk het verlies. "Twee snel op elkaar volgende goals pal na rust, beslisten dit duel. Na een overwicht van ons voor rust." Beek Vooruit- trainer Arno Gabriëls onderstreepte het gunstige scoreverloop. "Pas na rust zag ik het Beek Vooruit, wat ik zo graag wil zien."

"Zuur verlies, maar terecht," klonk Groen Wit-trainer Osman Erbas kritisch. "We hebben hier heel matig gespeeld. Een off-day mag je het noemen. Er ging zoveel verkeerd. Bijna hielden we er een punt aan over. De 2-1 viel pal voor tijd."

Drie punten en een dosis prestige waren de inzet bij Righty Oh - Veerse Boys. De thuisclub won met 3-2, na een enerverend maar matig duel.

Waspik - TSC 0-4 (0-2)- 0-1 en 0-2 Tyron Zschüsschen, 0-3 Yonathan Yuya, 0-4 Zschüsschen.

Oosterhout - SCO 1-0 (0-0)- 1-0 Ryan Snoeren.

Hilvaria - Groen Wit 2-1 (1-1)- 1-0 Jeroen van Es, 1-1 Mucahittin Aydin, 2-1 Nick van der Wal.

Gilze - NOAD 2-2 (0-0)- 0-1 en 0-2 NOAD, 1-2 Rudy van Hoek, 2-2 Remco van Hoek.

Beek Vooruit - Bavel 4-1 (1-0)- 1-0 Loek Schalk, 2-0 Wesley van Oers, 3-0 (e.d.), 3-1 Milos Lakic, 4-1 Joost Schalk.

Right Oh - Veerse Boys 3-2 (2-1)- 1-0 Robin van de Berk, 2-0 Sjoerd Gorissen, 2-1 Jeroen Kouwenberg, ,3-1 Jari Langermans, 3-2 Joost Blom (pen.)

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."