Volledig scherm

Be Ready is kansloos, DVVC pakt punt

ZONDAG VIERDE KLASSE D - Be Ready was na een aardige start in de tweede helft kansloos tegen Reeshof SV dat met liefst 5-1 won van de formatie van trainer Toine van Helvert.

DVVC pakte thuis een punt door met 0-0 gelijk te spelen tegen HHC’09. DVVC pakte het punt met een interim-trainer, want Johan Dijkstra staat niet meer voor de groep.

Irene’58 en Raamsdonk hielden elkaar in evenwicht. Een matige eerste helft werd opgevolgd door een enerverende tweede bedrijf. Ondanks diverse kansen over en weer bleef het in Den Hout 0-0.

Reeshof – Be Ready 5-1 (0-1) - 0-1 Mitchell de Rooij, 1-1 e.d. Be Ready, 2-1 Roy Staps, 3-1 en 4-1 Tom Siliakus, 5-1 Bjorn Elen.

DVVC – HHC’09 0-0.

Irene’58 - Raamsdonk 0-0.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.