Volledig scherm
© Corné Beerens / Pix4Profs

Bavel maakt na rust gehakt van Right-Oh

ZONDAG DERDE KLASSE B- Ruststand 0-0, eindstand 5-0. Een na rust veel sterker Bavel maakte gehakt van Right-Oh.

Mogelijk, dat het verplichte kunstgras waarop gevoetbald moest worden, een rol speelde. Bavel zag al na 8 minuten speler Daan van Boxel met een stevige enkelblessure afhaken. Invaller Luuk Oomen loodste Bavel pal na rust naar de 1-0.

"Lekker om zo uit de winterstop te komen," klonk het geluid van Bavel- trainer Fred Vrolijk. "De 1-0 van Oomen voelde als een opluchting. Bij de 2-0 voelde je al, dat het duel was gespeeld."

Met de 5-0 stelde Vrolijk zijn voorzichtige doelstelling van lijfsbehoud bij. "We richten ons nu op de subtop in 3B en misschien zit er nog wat meer in," aldus de Bavel- trainer. Of een periodetitel er inzit blijft afwachten. De tweedeling in de stand wordt steeds duidelijker. Bavel zag het plussaldo in punten ten opzichte van Right Oh tot elf toenemen, maar de marge naar de top lijkt vooralsnog te groot.

Bavel - Right Oh 5-0 (0-0)
50. 1-0 Luuk Oomen,
55. 2-0 Gijs Pheninckx,
70. 3-0 (pen.) Robin Adriaansen,
87. 4-0 Robin Adriaansen,
90. 5-0 Sander van Gils.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.