Volledig scherm
Danny Verstijlen in kopduel met Falko Fokkema voor het doel van keeper Bavel-keeper Glenn van Peer. © Peter van Trijen / Pix4Profs

Bavel blijft in derde klasse, RBC ziet kans op promotie verdwijnen

NACOMPETITIE ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Bavel speelt ook het komende seizoen in de derde klasse. Het speelde zondag gelijk tegen RBC in de dubbele finale van de nacompetitie. De vorige wedstrijd werd het 1-0 voor Bavel.

Opnieuw waren de ploegen aan elkaar gewaagd. De openingstreffer viel pas in de 64e minuut van de wedstrijd. Tim Egglij schoot een vrij trap binnen.

Tot teleurstelling van de Roosendaalers, wist Bavel-speler Robin Adriaansen twee minuten voor het fluitsignaal het net te vinden. Zo zag RBC zijn kans op de felbegeerde promotie verdwijnen.

RBC - Bavel 1-1 (0-0) - 64. Tim Egglij 1-0, 88. Robin Adriaansen 1-1.

  1. Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys
    ZATERDAG 4B

    Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys

    Door een 2-0 zege op Vrederust handhaaft Smerdiek zich tussen de topploegen in de vierde klasse B. De formatie van Bram Kot staat op de derde plaats met slechts een punt achterstand op de koplopers Halsteren en DwO ’15. Vosmeer won met 2-3 van Hansweertse Boys. Het was de eerste seizoenzege van de ploeg van Bram Kot die hierdoor afstand neemt van de laatste plaats. Stavenisse verloor met 4-2 van Cadzand en is nu hekkensluiter.