Volledig scherm
Vreugde na de 2-0 voor Baronie © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Baronie zet Juliana’31 in slotfase opzij

hoofdklasse BBaronie heeft Juliana’31 in eigen huis met 2-0 verslagen. Jorik Mijnhijmer en Moustafa Mohammad beslisten de wedstrijd in de slotfase.

Het spel golfde flink op en neer in de eerste helft, maar de ploegen kwamen tot weinig echte kansen. De grootste was voor Jens Wirix, die de paal raakte na een knappe pass van Bram Umar. Aan de andere kant zag Juliana’31 een bal vlak voor de doellijn weggewerkt worden door een Bredase verdediger.

Na rust was Baronie iets dominanter, maar op grote mogelijkheden moesten de supporters lang wachten. Nadat Moustafa Mohammad een grote kans alleen voor de doelman miste, kreeg hij vijf minuten voor het einde een penalty mee. Die werd benut door Jorik Mijnhijmer. Diezelfde tandem zorgde vervolgens voor de eindstand: Mijnhijmer kopte door, Mohammad rondde af.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.