Volledig scherm
MOC'17 speler Rick Willigers in duel met Baronie speler Menno Weterings. Foto: Joyce van Belkom/Pix4Profs

Baronie wendt eerste puntverlies af in slotfase tegen MOC'17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Lang leek het erop dat MOC'17 de foutloze status van Baronie af zou nemen. Leek, want in de slotfase bogen de Bredanaars een achterstand om naar een 3-2-zege.

Rick Willigers en Twan van Mechelen hadden gezorgd voor een comfortabele 0-2, in het voordeel van de Bergse formatie van Natalino Storelli en Baronie leek op weg naar de eerste nederlaag.

Maar het elftal van Jurriaan van Poelje kwam terug in de wedstrijd. Mustafa Mohammad, de man in vorm de laatste weken, zorgde voor de aansluiting, twintig minuten voor tijd. Zijn 8ste treffer dit seizoen.

Maar daar hield het niet op. Mohammad zorgde 5 minuten voor tijd ook voor de gelijkmaker: 2-2. Jonathan Constansia maakte diep in blessuretijd de 3-2 en zorgde daarmee dat Baronie nog altijd foutloos blijft.

De Bredanaars zijn koploper in zondag 1C: 15 punten uit 5 wedstrijden. MOC'17 is nog altijd zonder overwinning.

Moerse Boys
Ook Moerse Boys knokte zich terug van een achterstand. Ook de ploeg uit Zundert stond halverwege met 2-0 achter. Maar omdat tegenstander RKTVV nog voor rust terug werd gebracht tot 10 man, werd het voor de oranjehemden wat eenvoudiger.

Daan van den Broek zorgde voor de 2-1 en vervolgens tekende Mark Foesenek voor de gelijkmaker, waardoor De Moer een punt over hield aan het duel in Tilburg.

Baronie - MOC'17 3-2 (0-2) - 0-1 Rick Willigers, 0-2 Twan van Mechelen (pen.), 1-2 en 2-2 Mustafa Mohammad, 3-2 Jonathan Constansia.

RKTVV - Moerse Boys 2-2 (2-0) - 1-0 en 2-0 RKTVV, 2-1 Daan van den Broek, 2-2 Mark Foesenek

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.