Volledig scherm
PREMIUM
Baronie-speler Yassine Mejres (groen shirt) maakte gisteren de enige treffer van de wedstrijd. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Baronie vol kleur op de wangen dankzij uitblinkende debutanten

Baronie begint het seizoen met een selectie om de vingers bij af te likken. Een busje vol ruwe diamanten, veelal met een verleden in de jeugd van Baronie, is aangekomen op De Blauwe Kei en klaar om gepolijst te worden. Het leidde tot een 1-0 zege op Meerssen. 

Zó veel talent, het zal voor trainer Jurriaan van Poelje en zijn deels vernieuwde staf een seizoen vol keuzes worden. Zo gaf hij gistermiddag in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen de voorkeur aan Yassine Mejres, Mark Schuit en Michel van Butselaar, boven bijvoorbeeld Robbert van Oorschot, Sander Wirix en Quinton Eugenia. Bij die laatste kwam dat mede doordat zijn overschrijving pas vlak voor de start van de competitie rond was.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.