Volledig scherm
Mustapha Talha is de nieuwe trainer van hoofdklasser Papendorp. © Foto Ruud Voest

Baronie-opponent Papendorp wisselt na één speelronde van trainer

Mustapha Talha is de nieuwe hoofdtrainer van SVA Papendorp, de tegenstander van Baronie aanstaande zondag. De coach volgt Mo El Abdallaoui op, die al na de eerste competitiewedstrijd de pijp aan Maarten gaf.

Mustapha Talha gaat bij de hoofdklasser aan de slag, koud nadat de club als gevolg van een dispuut over diens onkostenvergoedingen trainer Mo El Abdallaoui na één competitiewedstrijd zag vertrekken. Voorzitter El Bachir Amenchar bevestigde vanavond de aanstelling van zijn nieuwe trainer.

De Marokkaanse club op Kanaleneiland kwam gisteravond tot een akkoord met de coach, die daarmee drukke weekenden tegemoet gaat. Niet alleen moet hij op zondag de nieuwe selectie aan het voetballen zien te krijgen, op zaterdag is Talha ook trainer van het eerste elftal van SV Houten.

De oud-speler uit de gouden jaren van UVV was van 2009 tot en met 2011 ook al eens trainer van SVA Papendorp, het toenmalige Magreb’90. Talha leidt morgenavond de training in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Baronie en zit zondag in Breda op de bank.