Volledig scherm
© Gerard van Offeren / Pix4Prpfs

Baronie morst opnieuw, twee klappen voor Moerse Boys

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie wilde zich thuis tegen Nemelaer revancheren van de eerste seizoensnederlaag van vorige week. Dat lukte niet helemaal. De ploeg van Jurriaan van Poelje bleef steken op een gelijkspel. RKTVV - MOC'17 was afgelast en Moerse Boys verloor meer dan alleen de wedstrijd.

Vroeg in de wedstrijd kwam Baronie in Breda op achterstand. Nemelaer zorgde voor een vroege 0-1. Maar clubtopscorer Mustafa Mohammad bracht de stand in evenwicht: 1-1.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Baronie is nog altijd koploper. Achtervolger GOES won wel en heeft nu vijf punten minder.

Moerse Boys
Een zwarte zondag voor Moerse Boys. De ploeg uit Zundert verloor de wedstrijd en staat nu twaalfde, maar daar zal het achteraf allerminst over gaan. Rens van Laerhoven viel tegen TOP namelijk geblesseerd uit.

Van Laerhoven was net weer twee weken fit. De middenvelder moest lang herstellen van een knieblessure (voorste kruisband) en wacht nu mogelijk een zelfde drama. Hij verdraaide zijn knie in de tweede helft en ging naar de grond. Van Laerhoven moest per brancard het veld verlaten.

Moerse Boys stond op dat moment al met 0-2 achter. Voor rust lag de eerste er in, vlak na rust viel de 0-2. Daarbij bleef het.

Volledig scherm
Rens van Laerhoven (Moerse Boys, zwart shirt) in duel, tussen de nummer 6 en de nummer 13 van 't Zand. © MBFoto
  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.