Volledig scherm
De emotie is van het gezicht af te lezen van MOC'17-speler Brian Kruf. Hij omhelst Oguzhan Kilavuz. © Chris van Klinken/het fotoburo

Baronie lijdt eerste nederlaag, MOC'17 boekt eerste zege

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Aan de mooie reeks van Baronie is een einde gekomen. Na zeven zeges leed de ploeg zondag voor het eerst een nederlaag: TOP was te sterk met 2-1. MOC'17 won juist voor het eerst. Tegen Brabantia werd een 0-1-achterstand omgebogen naar een 3-1-zege. Moerse Boys pakte een punt.

Baronie weet weer wat verliezen is. In Oss liepen Jurriaan van Poelje en co. een zeperd op. Mustafa Mohammad zorgde nog met een benutte strafschop voor de voorsprong, maar die voorsprong verdween na rust.

MOC'17 is hekkensluiter af. De ploeg van Natalino Storelli won thuis met 3-1 van Brabantia. Doelpunten waren van Achraf Laabich, Brian Kruf en Twan van Mechelen.

Moerse Boys leek af te stevenen op een overwinning. Tien minuten voor tijd maakte Daan van den Broek namelijk de 1-0, thuis tegen AWC. Maar in blessuretijd, uit de scrimmage, viel alsnog de 1-1.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."