Volledig scherm
BREDA, BARONIE-GROENE STER. Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden. Jaimy Kankam baalt. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Baronie grijpt naast nacompetitieplek, Halsteren moet in eerste ronde al aan de bak

hoofdklasse bVoor Baronie zit het seizoen erop. In eigen huis ging de ploeg van coach Jurriaan van Poelje met 0-1 onderuit. Ook voor Halsteren verliep het duel op de laatste speeldag bedroevend: door de nederlaag bij Leonidas (1-0) gaat Gemert nu over Halsteren heen, waardoor de West-Brabanders al in de eerste ronde van de nacompetitie in actie moeten komen.

Baronie - Gemert 0-1 (0-0). 0-1 Sander Vereijken.

De thuisploeg kreeg tegen directe concurrent Gemert dotten van kansen, maar juist aan de andere kant vloog de bal er diep in de tweede helft in. Het slotoffensief van de Baronnen kwam te laat.

Leonidas - Halsteren 1-0 (0-0).

Pas tien minuten voor tijd kwam Leonidas op voorsprong bij Halsteren. Het is een dure treffer voor de bezoekers. Halsteren is nu veroordeeld tot het spelen van de eerste ronde van de play-offs. Op 28 of 30 mei komt de ploeg van Ruud Pennings uit tegen Hoogland.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.