Volledig scherm
Patrick Arnouts. © Marcel Otterspeer / pix4profs

Arnouts en Grenswachters na twee seizoenen uit elkaar

TrainerscarrouselPatrick Arnouts is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij Grenswachters. De club en trainer besloten in onderling overleg om de samenwerking na twee seizoenen te stoppen.

Arnouts kende een bijzonder eerste seizoen bij de grensclub uit Putte. Door een spelfout kreeg de club vier punten in mindering waardoor er naast de titel in de vierde klasse werd gegrepen. Grenswachters greep naast alle periodes en eindigde daardoor op een tweede plaats zonder nacompetitie tot gevolg.

Grenswachters was de vierde club waar Arnouts actief was als hoofdtrainer. Eerder coachte hij vier seizoenen Sprundel, twee seizoenen Steenbergen en drie seizoenen NSV (alle vierde klasse) voordat hij in 2017 in Putte aan de slag ging.

  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.