Volledig scherm
Patrick Arnouts. © Marcel Otterspeer / pix4profs

Arnouts en Grenswachters na twee seizoenen uit elkaar

TrainerscarrouselPatrick Arnouts is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij Grenswachters. De club en trainer besloten in onderling overleg om de samenwerking na twee seizoenen te stoppen.

Arnouts kende een bijzonder eerste seizoen bij de grensclub uit Putte. Door een spelfout kreeg de club vier punten in mindering waardoor er naast de titel in de vierde klasse werd gegrepen. Grenswachters greep naast alle periodes en eindigde daardoor op een tweede plaats zonder nacompetitie tot gevolg.

Grenswachters was de vierde club waar Arnouts actief was als hoofdtrainer. Eerder coachte hij vier seizoenen Sprundel, twee seizoenen Steenbergen en drie seizoenen NSV (alle vierde klasse) voordat hij in 2017 in Putte aan de slag ging.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.