Ambitieuze hoofdklasser Halsteren start onder kersvers trainer De Nijs voorbereiding op nieuw seizoen

videoHalsteren is maandagavond begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Erwin de Nijs werd de ploeg voor het eerst aan het werk gezet. 

Met de jaarlijkse ambities bereidt Halsteren zich op het nieuwe jaar voor. Afgelopen jaar moest de hoofdklasser een bittere pil slikken door het mislopen van promotie. Er werd een periodetitel gewonnen, maar na een wervelend tweeluik met Hoogland ging het in verlenging mis. 

Op Sportpark De Beek worden de nieuwe voetbaljaargang zes nieuwelingen verwelkomd. Daartegenover staat het vertrek van een zestal. Onder de vertrekkers onder meer sterkhouders Francis Kabwe Manengela en Robert Braber. 

Transferoverzicht Halsteren

Nieuw: Andy Steging, Sven van Zwam (beiden Rood-Wit), Arvin de Witte (WHS), Thomas Marijnissen (Zwarte Leeuw) en Glenn Kools (Dongen), Teun Heijberg (ADO Den Haag, jeugd).

Weg: Robert Braber (Kogelvangers), Jay-Jay Meierdres (Unitas), Francis Kabwe Manengela (Hoek), Alper Öztürk (Dosko), Jordi Nijs (Vicotia’03) en Mike Giannotta (jaartje in de VS).

Volledig scherm
Halsteren liep afgelopen jaar promotie nipt mis. © Pix4profs/Iman Fase
  1. Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    In de laatste reguliere speelronde voor de winterstop zorgde het gure herfstweer voor de nodige afgelastingen in zaterdag 3B. Koploper Halsteren week uit naar het kunstgras waar het runner-up Klundert versloeg. De voorsprong op de concurrenten (die weliswaar minder wedstrijden speelde) nam daardoor toe. Internos kende geen genade voor de zeven overgebleven spelers van Dosko en scoorde zes keer in twintig minuten.