Achtmaal heeft een doelsaldo om u tegen te zeggen. Door maar liefst 72 keer te scoren en slechts 10 tegendoelpunten tegen te krijgen heeft Achtmaal veruit het beste doelsaldo van West-Brabant.
Volledig scherm
Achtmaal heeft een doelsaldo om u tegen te zeggen. Door maar liefst 72 keer te scoren en slechts 10 tegendoelpunten tegen te krijgen heeft Achtmaal veruit het beste doelsaldo van West-Brabant. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Achtmaal scoort voor vierde keer op rij minstens zeven doelpunten, Advendo pakt tweede zege

zondag 5BAdvendo verraste vriend en vijand door subtopper SSW in eigen huis te verslaan. Achtmaal scoorde voor de vierde keer op rij (en de zevende keer dit seizoen) zeven doelpunten in een wedstrijd.

 1. Hoe stoer zou het zijn, een krantenkop als: ‘Chantal beslist bekertopper Moerse Boys - Madese Boys’
  PREMIUM
  column

  Hoe stoer zou het zijn, een krantenkop als: ‘Chantal beslist bekertop­per Moerse Boys - Madese Boys’

  Vergeet Aletta Jacobs, Fannie Blankers-Koen, Lieke Martens en Vivianne Miedema. Het nieuwe boegbeeld van een moderne generatie Nederlandse vrouwen heet Ellen Fokkema. De Friezin uit kerkdorp Slappeterp (drie straten, één mini-camping met gezellige theetuin) gaat komend seizoen geschiedenis schrijven. Haar club, vierdeklasser Foarút (vertaald vanuit het Fries: vóóruit), heeft van de KNVB toestemming gekregen haar in te schrijven bij het eerste van de mannen van de trotse zaterdagvierdeklasser. Een primeur!
 2. Baronie-trainer heeft warme herinneringen aan derby: ‘Toen werden wij kampioen en promoveerde NAC’
  PREMIUM
  NAC - Baronie

  Baronie-trai­ner heeft warme herinnerin­gen aan derby: ‘Toen werden wij kampioen en promoveer­de NAC’

  ,,Mijn allereerste wedstrijd als trainer van Baronie was tegen NAC”, herinnert Jurriaan van Poelje zich de vorige stadsderby uit 2016. Zijn ploeg verloor dat oefenduel, maar het verdere verloop van het seizoen was uiterst succesvol. Voor beide Bredase clubs. ,,Wij werden dat jaar kampioen en NAC promoveerde naar de eredivisie. Laat dat een voorbode zijn voor dit seizoen.” Woensdag staan de twee ploegen weer tegenover elkaar.