1. Ruben Brugmans, topschutter van het herrezen Alliance
  PREMIUM

  Ruben Brugmans, topschut­ter van het herrezen Alliance

  Als een feniks herrijst het Roosendaalse Alliance uit zijn as. Gestorven als roemrijke zondagverening met een haast mythisch verleden (eerste klasse), opgestaan als ambitieuze zaterdagclub. Klaar om vanaf de grond (vierde klasse) naar grote hoogten op te stijgen. Een van de spelers die de wedergeboorte van dichtbij meemaakt is de 22-jarige Ruben Brugmans. Hij is met twaalf goals de huidige topscorer van het herboren Alliance.
 2. ‘Een jonge god zal nooit meer de mogelijkheid krijgen zijn dromen waar te maken’
  PREMIUM
  Column

  ‘Een jonge god zal nooit meer de mogelijk­heid krijgen zijn dromen waar te maken’

  Zevenbergen, sportpark de Meeren zondag 13 januari 2019. Vandaag is de voetbalvereniging Virtus gastheer van een vriendschappelijk toernooitje. Naast de thuisclub spelen Beek Vooruit, Rood-Wit Willebrord en UVV’40 twee wedstrijdjes van krap een uur tegen elkaar. De insteek? Lekker voetballen na een winterstop vol bubbelwijn, kalkoen, oliebollen en bier. Eersteklasser Rood-Wit wint het vierluik trouwens overtuigend.
 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.
 1. RBC-trainer Henk Vos versloeg ‘Juve’ al eens en geeft Ajax tip: ‘Irriteer en haal Italianen uit comfortzone’
  PREMIUM

  RBC-trai­ner Henk Vos versloeg ‘Juve’ al eens en geeft Ajax tip: ‘Irriteer en haal Italianen uit comfortzo­ne’

  Voetbalminnend Nederland kijkt reikhalzend uit naar de Champions League-kraker van Ajax in Turijn aanstaande dinsdag. Na een fantastische Europese campagne moet de ploeg van hoofdtrainer Erik ten Hag Juventus zien te elimineren om de laatste vier van het kampioenenbal te bereiken. RBC-trainer Henk Vos was er bij toen een vaderlandse club voor het laatst de Italiaanse grootmacht wist te vloeren.
 2. Gezinsvakantie eindigt in familiedrama in Sri Lanka: Timo (21) uit Zevenbergen overleden na taxi-ongeluk, vader zwaargewond

  Gezinsva­kan­tie eindigt in familiedra­ma in Sri Lanka: Timo (21) uit Zevenber­gen overleden na taxi-ongeluk, vader zwaarge­wond

  ZEVENBERGEN – Wat een droomvakantie in Sri Lanka had moeten worden, is geëindigd in een tragisch familiedrama. Een gezin uit Zevenbergen is donderdag betrokken geraakt bij een zeer ernstig ongeluk in Matale, ten midden van het Aziatische eiland. Een vrachtwagen botste frontaal op het taxibusje waarin de vier toeristen zaten. De vader (62) en zoon (21) van het gezin werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In de nacht van zondag op maandag overleed de zoon aan zijn verwondingen. De vader vecht nog altijd voor zijn leven.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (7%)
3254 stemmen