Volledig scherm
PREMIUM
Studio Ski © Studio Ski

Willow Mae (30): Ik duwde mijn man weg, uit angst hem kwijt te raken

BV De LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Willow Mae (30) gelooft dat ze niet bang hoeft te zijn voor de liefde. Dat wil niet zeggen dat ze het makkelijk vond haar man echt toe te laten.

,,Mijn liefdesverhaal is ook mijn artistieke verhaal. Als singer-songwriter laat ik me inspireren door de relatie met mijn man. Onze geschiedenis gaat terug tot mijn 14de, toen werden we verliefd. In 2010 trouwden we, vijf jaar later kregen we een dochter. Onze band is hecht en de liefde intens, maar tegelijkertijd is er het aantrekken en afstoten. We vinden het moeilijk om wezenlijk met elkaar in verbinding te komen. Elkaar écht toelaten is een kwestie van durven, want stel dat de ander er toch vandoor gaat? Dat is een gevecht dat we voeren met elkaar maar vooral met onszelf, ondanks alle mooie dingen die er tussen ons zijn.

  1. Grap loopt uit de hand: 1,7 miljoen mensen willen aliens gaan zoeken op geheime basis Area 51

    Grap loopt uit de hand: 1,7 miljoen mensen willen aliens gaan zoeken op geheime basis Area 51

    Het is een Amerikaanse versie van Project X, maar dan in duizendvoud. Al 1,7 miljoen mensen hebben via Facebook aangegeven op te dagen als op 20 september het ultrageheime Area 51 - de plek in Nevada die de Amerikaanse luchtmacht gebruikt voor haar testen - wordt bestormd. En nog eens 1,3 miljoen mensen komen misschien, om nu eindelijk eens ‘die buitenaardse wezens te zien’ die daar verborgen worden gehouden. Budweiser sponsort het bier, maar de Amerikaanse luchtmacht is niet blij.