Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Het aanzoek moet nog komen, maar de huwelijksdatum staat al vast’

In de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Op brugklaskamp sloeg de vonk over tussen Sanjay (26) en Amala (26). En hoewel Sanjay zichzelf nooit zag trouwen, zijn de huwelijksvoorbereidingen nu in volle gang.

,,Amala en ik zaten bij elkaar in de brugklas. Destijds was ik een kop kleiner dan zij. ‘Klein, dik en schattig’, zegt Amala nu over mij. Aanvankelijk waren we goede vrienden, maar tijdens schoolkamp sloeg de vonk over. Ik was stiekem de filmavond in het huis van de meiden binnengeslopen en naast Amala gaan zitten. We keken een horrorfilm, zij sloeg haar arm om me heen en we zaten stiekem hand in hand. We voelden allebei: dit is meer dan vriendschap. Maar omdat zij al een vriendje had, bleef het daarbij. Pas na ons eindexamen - ik was inmiddels slank en 25 centimeter langer dan Amala - durfden we aan onszelf toe te geven dat we samen verder wilden.

  1. Kersverse echtgenoot in coma na val van trap richting bruidssuite

    Kersverse echtgenoot in coma na val van trap richting bruidssui­te

    Een Schotse bruidegom vecht voor zijn leven nadat hij op zijn huwelijksdag op weg naar de bruidssuite met zijn armen vol cadeaus struikelde, over een balustrade viel, ernstig gewond raakte en sindsdien in coma ligt. Volgens Avril, de ontroostbare bruid, is het nog maar de vraag of haar kersverse echtgenoot Chris Mallon het gaat overleven. ‘Hij heeft ernstig rugletsel, een hersenbeschadiging en long- en hartproblemen’, meldt ze.