Bij medisch pedicure Anja Augustijn in Bergen op Zoom staat de telefoon roodgloeiend. Op de achtergrond pedicure Amy Luijsterburg. ‘Het is een bizarre tijd’.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij medisch pedicure Anja Augustijn in Bergen op Zoom staat de telefoon roodgloeiend. Op de achtergrond pedicure Amy Luijsterburg. ‘Het is een bizarre tijd’. © Pix4Profs/Tonny Presser

Gebrek aan coronasteun nekt veel pedicures: ‘Voeten zijn niet sexy’

BERGEN OP ZOOM/OOSTERHOUT - Snel een pedicure nodig? Vergeet het maar. In coronatijd hebben veel (medische) pedicures hun zzp-praktijk ingeruild voor een andere baan in de zorg. Met als gevolg oplopende wachttijden en cliëntenstops. 

 1. Uitgelekte videobeelden tonen hoe straaljager van Brits vliegdekschip tuimelt
  video

  Uitgelekte videobeel­den tonen hoe straalja­ger van Brits vliegdek­schip tuimelt

  Op sociale media zijn beelden verschenen waarop is te zien hoe een Britse F35 van het vliegdekschip HMS Queen Elizabeth in de Middellandse zee neerstort. Tijdens het opstijgen raakte de piloot plots in de problemen. De straaljager zelf belandde in zee, de piloot wist zich te redden met de schietstoel. Het incident dateert al van 17 november, maar nu pas zijn details van het ongeval naar buiten gekomen.
 2. Undercoveragenten spreken officier van justitie tegen in zaak afgeperste fruithandel De Groot
  video

  Undercover­agen­ten spreken officier van justitie tegen in zaak afgeperste fruithan­del De Groot

  Politie en justitie trokken alle registers open om het geweld rond het afgeperste fruitbedrijf De Groot uit Hedel te stoppen. Met hulp van een undercoveractie werd een verdachte aangehouden. Het Openbaar Ministerie stelde dat het niet mogelijk was de inzet live te volgen, maar het tegendeel blijkt nu waar. De undercoveragenten spreken de officier van justitie op een aantal punten tegen.