Bij medisch pedicure  Anja Augustijn in Bergen op Zoom staat de telefoon roodgloeiend. Op de achtergrond pedicure Amy Luijsterburg. ‘Het is een bizarre tijd’.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij medisch pedicure Anja Augustijn in Bergen op Zoom staat de telefoon roodgloeiend. Op de achtergrond pedicure Amy Luijsterburg. ‘Het is een bizarre tijd’. © Pix4Profs/Tonny Presser

Gebrek aan coronasteun nekt veel pedicures: ‘Voeten zijn niet sexy’

BERGEN OP ZOOM/OOSTERHOUT - Snel een pedicure nodig? Vergeet het maar. In coronatijd hebben veel (medische) pedicures hun zzp-praktijk ingeruild voor een andere baan in de zorg. Met als gevolg oplopende wachttijden en cliëntenstops. 

  1. Boze klanten filmen weigering in bioscopen en restaurants: ‘Vervelend voor ons personeel’
    coronacheck

    Boze klanten filmen weigering in bioscopen en restau­rants: ‘Vervelend voor ons personeel’

    Bij het controleren van het coronatoegangsbewijs afgelopen weekend zijn diverse medewerkers van (fastfood)restaurants en bioscopen lastiggevallen en gefilmd door boze klanten, onder andere in filialen van VUE Cinemas en de McDonald’s. De bedrijven roepen klanten op om respect te blijven houden voor het personeel. ,,Zij voeren uit wat door overheidsbeleid bepaald wordt”, aldus een woordvoerder van McDonald’s tegen deze site.