Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Carola viel altijd op donkere vrouwen, totdat ze Sanne tegenkwam

BV De LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Carola (32) viel altijd op vrouwen met wortels in het buitenland. Nu is ze smoorverliefd op de oer-Hollandse blonde en blauwogige Sanne (30).

,,Wat de reden was dat ik Sannes foto op Tinder naar rechts swipete omdat ik haar leuk vond en niet naar links, zoals ik bij de meeste profielen deed? Ik weet het niet. Ze had één foto geplaatst op de datingsite, zonder tekst. Normaal gesproken zou ik dan niet reageren. Ik heb er met een collega over gesproken. ‘Dat wordt niks’, zei ik, ‘ze is hartstikke blank.’ Maar er was iets in haar gezicht dat me trok. Ze had een heldere, open blik. Blauwe ogen, blond haar, een mooie mond. Heel Nederlands zag ze eruit. Totaal anders dan de vrouwen op wie ik normaal gesproken viel. Dat waren meestal vrouwen met een kleurtje.

  1. Experts: Franse koning Lodewijk IX stierf omdat hij bloedhekel had aan Afrikaans eten

    Experts: Franse koning Lodewijk IX stierf omdat hij bloedhekel had aan Afrikaans eten

    Bijna 750 jaar na zijn overlijden hebben wetenschappers eindelijk vast kunnen stellen waaraan de heilig verklaarde Franse koning Lodewijk IX (de negende) in het jaar 1270 overleed. Volgens een team experts onder leiding van de Franse forensisch patholoog Philippe Charlier stierf de vorst in de tegenwoordige Tunesische hoofdstad Tunis, omdat hij Afrikaans eten haatte, uit principe weinig at en daardoor een extreem vitaminetekort en vervolgens dodelijke scheurbuik ontwikkelde.