Verslaggever Franka van der Rijt
Volledig scherm
Verslaggever Franka van der Rijt © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zij deed verslag vanaf de spoedeisende hulp: ‘Daar besef je pas wat werken is’

achter de schermenBERGEN OP ZOOM - Ze heeft er moeite mee. Als journalist te worden weggezet als onderdeel van het coronacomplot. Net als met corona-ontkenners, mensen die stug volhouden dat het virus niet bestaat. ,,Je moet eens een middag meedraaien op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Dan praat je wel anders”, zegt journalist Franka van der Rijt. 

 1. Jacques deed verslag van het horecaprotest in Breda: ‘De situatie wijzigde met de minuut’
  Achter de schermen

  Jacques deed verslag van het horecapro­test in Breda: ‘De situatie wijzigde met de minuut’

  BREDA - De terrassen werden opgesteld en gingen open. Sommige ondernemers bedienden hun klanten, anderen maakten louter een statement. De boel werd ontruimd. Even waren alle ogen op Breda gericht, de stad werd zelfs wereldnieuws. Het nieuws over de terrassen in Breda afgelopen dinsdag bleef maar komen. Verslaggever Jacques Hendriks was ter plaatse. Hoe ging hij die dag te werk?
 2. De Tour nog een stukje spannender maken? Doe dan nog mee aan ons Tourspel
  van de hoofdredactie

  De Tour nog een stukje spannender maken? Doe dan nog mee aan ons Tourspel

  Op zondag 8 maart speelde NAC tegen Roda JC. Na die dag werd er in de Nederlandse competitie geen officiële wedstrijd meer gevoetbald. Maar het gaat weer beginnen: vanavond ontvangt NAC in Breda Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Sportliefhebbers hunkeren er enorm naar om weer van sport te kunnen genieten. We hebben de afgelopen periode warmgedraaid met onder meer Europees voetbal en de nodige wielerkoersen, maar nu gaat het weer echt los.