Majda Ouhajji bij haar favoriete restaurant O&O in Sint-Willebrord.
Volledig scherm
Majda Ouhajji bij haar favoriete restaurant O&O in Sint-Willebrord. © Majda Ouhajji

Majda krijgt betaald om uit eten te gaan voor een recensie: zo gaat ze te werk

achter de schermenDe app van de Rabobank liegt niet. Twaalf keer uiteten deze maand. Voor een bedrag dat de gemiddelde Brabander neertelt aan hypotheek. Culinair recensent Majda Ouhajji (31) moet de schade van afgelopen maanden even inhalen. De Bredase houdt van lekker eten. Voor iets speciaals vliegt ze zelfs naar Nice of Girona. In een kijkje achter de schermen vertelt ze hoe ze te werk gaat.

  1. Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’
    achter de schermen

    Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’

    Net toen ik alle vertrouwen in de mensheid begon te verliezen, ging de telefoon. John Bas. Je weet wel, die van dat roze overhemdje. Vandaag moest hij een keer niet op pad met mevrouw Bas voor een nieuwe badkamer. En ook niet voor een nieuwe auto. Hij zat met een writersblock. Weer een column ophangen aan zijn vrouw, te makkelijk. Nee, dan dat hijgende jongmens maar eens terugbellen dat hem al dagen lastigviel met de vraag: hoe doe je dat toch die columns.
  1. Zwemmen of verzuipen! Deze zwemschool heeft het water aan de lippen staan er voert actie
    Play

    Zwemmen of verzuipen! Deze zwemschool heeft het water aan de lippen staan er voert actie

  2. Maurice Steijn trekt lessen uit moeilijke wedstrijden: 'Worden nog spannende weken'
    Play

    Maurice Steijn trekt lessen uit moeilijke wedstrij­den: 'Worden nog spannende weken'