Majda Ouhajji bij haar favoriete restaurant O&O in Sint-Willebrord.
Volledig scherm
Majda Ouhajji bij haar favoriete restaurant O&O in Sint-Willebrord. © Majda Ouhajji

Majda krijgt betaald om uit eten te gaan voor een recensie: zo gaat ze te werk

achter de schermenDe app van de Rabobank liegt niet. Twaalf keer uiteten deze maand. Voor een bedrag dat de gemiddelde Brabander neertelt aan hypotheek. Culinair recensent Majda Ouhajji (31) moet de schade van afgelopen maanden even inhalen. De Bredase houdt van lekker eten. Voor iets speciaals vliegt ze zelfs naar Nice of Girona. In een kijkje achter de schermen vertelt ze hoe ze te werk gaat.

  1. Jacques deed verslag van het horecaprotest in Breda: ‘De situatie wijzigde met de minuut’
    Achter de schermen

    Jacques deed verslag van het horecapro­test in Breda: ‘De situatie wijzigde met de minuut’

    BREDA - De terrassen werden opgesteld en gingen open. Sommige ondernemers bedienden hun klanten, anderen maakten louter een statement. De boel werd ontruimd. Even waren alle ogen op Breda gericht, de stad werd zelfs wereldnieuws. Het nieuws over de terrassen in Breda afgelopen dinsdag bleef maar komen. Verslaggever Jacques Hendriks was ter plaatse. Hoe ging hij die dag te werk?