Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft.
Volledig scherm
Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft. © CASPER VAN AGGELEN

Hij brengt jou iedere dag het nieuws uit de gemeente Oosterhout: ‘Ik ken het gebied goed’

Even voorstellenHoe meer geheimen rond een dossier, hoe liever Sjoerd Marcelissen (32) uit Raamsdonksveer ermee aan de slag gaat. Ook verslaat hij graag raadsvergaderingen van de gemeente Oosterhout. ,,Ik krijg er zelfs een kick van om een vergadering van drie uur samen te vatten in een duidelijk artikel.”

  1. Een dagje persconferentie door de ogen van onze politiekverslaggever Edwin van der Aa
    Achter de Schermen

    Een dagje persconfe­ren­tie door de ogen van onze politiek­ver­slag­ge­ver Edwin van der Aa

    Edwin van der Aa (44), politiek verslaggever van het AD en de regionale kranten, heeft in het coronatijdperk tientallen ‘persconferenties van Rutte’ bijgewoond en er voor de lezers verslag van gedaan. De volgende persconferentie staat alweer op stapel. Het zijn pittige tijden; voor de politiek, maar ook voor de journalistiek. ,,Corona is de grootste zorgcrisis ever in ons land. Nu zijn we het wel gewend om sprintjes te trekken, maar dit is echt een marathon. Ik noem corona de Olympische Spelen voor politieke zorgverslaggevers.”