Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft.
Volledig scherm
Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft. © CASPER VAN AGGELEN

Hij brengt jou iedere dag het nieuws uit de gemeente Oosterhout: ‘Ik ken het gebied goed’

Even voorstellenHoe meer geheimen rond een dossier, hoe liever Sjoerd Marcelissen (32) uit Raamsdonksveer ermee aan de slag gaat. Ook verslaat hij graag raadsvergaderingen van de gemeente Oosterhout. ,,Ik krijg er zelfs een kick van om een vergadering van drie uur samen te vatten in een duidelijk artikel.”

  1. Dit verhaal bleef Ralph lang bij: ‘Ik vond het tijd om het leven van Arnold van Lierop te belichten’
    Achter de Schermen

    Dit verhaal bleef Ralph lang bij: ‘Ik vond het tijd om het leven van Arnold van Lierop te belichten’

    Van persbureau Katholieke Wereldpost in Breda had Ralph van Wolffelaar nog nooit gehoord, tot twee jaar terug. Een oud exemplaar van Dagblad De Stem uit begin 1945 zorgde ervoor dat hij zich vastbeet in het onderwerp, wat resulteerde in veertien maanden lang onderzoek naar een van de oprichters, en tevens oorlogsslachtoffer, Arnold van Lierop. ,,Het verhaal is een klein monument voor een rechtschapen man.”