Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft.
Volledig scherm
Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft. © CASPER VAN AGGELEN

Hij brengt jou iedere dag het nieuws uit de gemeente Oosterhout: ‘Ik ken het gebied goed’

Even voorstellenHoe meer geheimen rond een dossier, hoe liever Sjoerd Marcelissen (32) uit Raamsdonksveer ermee aan de slag gaat. Ook verslaat hij graag raadsvergaderingen van de gemeente Oosterhout. ,,Ik krijg er zelfs een kick van om een vergadering van drie uur samen te vatten in een duidelijk artikel.”

 1. Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’
  achter de schermen

  Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’

  Net toen ik alle vertrouwen in de mensheid begon te verliezen, ging de telefoon. John Bas. Je weet wel, die van dat roze overhemdje. Vandaag moest hij een keer niet op pad met mevrouw Bas voor een nieuwe badkamer. En ook niet voor een nieuwe auto. Hij zat met een writersblock. Weer een column ophangen aan zijn vrouw, te makkelijk. Nee, dan dat hijgende jongmens maar eens terugbellen dat hem al dagen lastigviel met de vraag: hoe doe je dat toch die columns.
 1. Brabantse schapenboeren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'
  Play

  Brabantse schapenboe­ren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'

 2. Tweede golf: wel of geen Kerst met de familie?
  Play

  Tweede golf: wel of geen Kerst met de familie?