Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft.
Volledig scherm
Regioverslaggever Sjoerd Marcelissen fietst in zijn vrije tijd graag. In het buitenland, maar net zo lief ook zoor het gebied waarover hij schrijft. © CASPER VAN AGGELEN

Hij brengt jou iedere dag het nieuws uit de gemeente Oosterhout: ‘Ik ken het gebied goed’

Even voorstellenHoe meer geheimen rond een dossier, hoe liever Sjoerd Marcelissen (32) uit Raamsdonksveer ermee aan de slag gaat. Ook verslaat hij graag raadsvergaderingen van de gemeente Oosterhout. ,,Ik krijg er zelfs een kick van om een vergadering van drie uur samen te vatten in een duidelijk artikel.”

 1. Laat zien dat je een F1-baas bent, speel nu mee met het GP-spel!
  Elke race kans op schitterende prijzen voor jou en je vrienden

  Laat zien dat je een F1-baas bent, speel nu mee met het GP-spel!

  Spanning in de paddock, technisch verbeterde F1-bolides en natuurlijk de grote vraag: is Max eindelijk klaar om King Lewis van zijn troon te stoten? Het Formule 1-seizoen gaat beginnen! Wordt het een seizoen vol spectaculaire verrassingen of liggen de verhoudingen zoals we de afgelopen jaren gewend zijn? Wat er ook gebeurt, voor jou wordt elke race nagelbijtend spannend. Tenminste, als je nu meedoet met het grote GP-spel.
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'