Zes mannen zijn in de buurt van de loods aangehouden. Een man werd met handboeien vastgebonden aan de paal van een verkeersbord. Een ander werd door agenten naar de grond gewerkt.
Volledig scherm
Zes mannen zijn in de buurt van de loods aangehouden. Een man werd met handboeien vastgebonden aan de paal van een verkeersbord. Een ander werd door agenten naar de grond gewerkt. © MaricMedia/Tom van der Put

Dit nieuws bleef journalist Jamaica Vink het meest bij van 2019

WEST-BRABANT - Onze verslaggevers lopen stad en dorp af om u het laatste nieuws te brengen. Hoe ervaren journalisten dat? Vandaag blikt Jamaica Vink terug op het nieuws van 2019 dat haar het meest is bijgebleven. 

  1. In deze tijd zien lezers het voordeel van de BN DeStem app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

    In deze tijd zien lezers het voordeel van de BN DeStem app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

    De krant wordt al jaren digitaal gemaakt, maar vaak nog op papier gelezen. Prima natuurlijk. Maar BN DeStem op je smartphone, tablet of computer heeft zo zijn voordelen, betoogt managing editor Rennie Rijpma. De Friezin werkt al ruim een kwart eeuw in de journalistiek, noemt zichzelf een ‘nieuwsjunk’ en groeide op met de papieren krant. ,,Snel op de hoogte zijn van alles wat speelt, waar je ook bent.”