Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend
Volledig scherm
Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend © Jeannette Huisman

Chef magazine Sara van Gorp: ‘Onze nieuwe columniste schrijft over onderwerpen die veel mensen raken’

InterviewAanstaande zaterdag ligt er een verfrist magazine in de winkel en op de deurmat. Met een nieuwe naam, een nieuwe columniste en nieuwe rubrieken. Maar natuurlijk ook met vertrouwde namen. Mezza-chef Sara van Gorp over de vernieuwing van het magazine. ‘We hebben met de hele redactie lezers gebeld om te horen wat zij wilden.’

  1. In deze tijd zien lezers het voordeel van de BN DeStem app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

    In deze tijd zien lezers het voordeel van de BN DeStem app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

    De krant wordt al jaren digitaal gemaakt, maar vaak nog op papier gelezen. Prima natuurlijk. Maar BN DeStem op je smartphone, tablet of computer heeft zo zijn voordelen, betoogt managing editor Rennie Rijpma. De Friezin werkt al ruim een kwart eeuw in de journalistiek, noemt zichzelf een ‘nieuwsjunk’ en groeide op met de papieren krant. ,,Snel op de hoogte zijn van alles wat speelt, waar je ook bent.”
  1. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
    Play

    Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur

  2. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
    Play

    Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten