Begin uw dag goed geïnformeerd

compleet

Word lid van BN DeStem

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt PREMIUM artikelen lezen op 5 apparaten tegelijk

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt Premiumartikelen
1,20 per week
35% KORTING
Introductietarief
  • Onbeperkt Premiumartikelen
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Magazine Mezza en bijlagen Z&Zo
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen
3,00 per week
38% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
36% KORTING
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,00 per week
37% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op BN DeStem en hebt u een vraag?

Waarom zij BN DeStem lezen

Lezer Koert Hommel

Ik waardeer de positief-kritische toon in de krant

Ik ben iemand van de nuance en dat is nou precies wat ik nog weleens mis in het snelle nieuws. BN DeStem nuanceert wél. De krant biedt een goede mix van internationaal, landelijk én regionaal nieuws. Zo wordt er regelmatig geschreven over de Bredase wijk waar ik woon. Een booming gebied, waar de komende jaren nog veel nieuwbouw op stapel staat. BN DeStem volgt die ontwikkelingen op de voet, op een – vind ik – prettige positief-kritische toon.
Lezer Marielle Nievaart

Het is prettig om in discussies de krant aan te kunnen halen

Wat ik prettig vind aan BN DeStem, is de achtergrondinformatie die bij het nieuws wordt gegeven. Neem een onderwerp als de immigratie naar Nederland en hoe de politiek daarover denkt. In de krant worden de echte feiten gescheiden van de geruchten. De artikelen in BN DeStem zijn betrouwbaar, terwijl ik daar geregeld aan twijfel als iemand een uitgesproken mening op internet ventileert.

Over BN DeStem

BN DeStem weet wat er leeft en speelt in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Dagelijks wordt het nieuws bij honderdduizenden lezers gebracht via de (digitale) krant en 24/7 op bndestem.nl. Lezers van BN DeStem zijn nauw betrokken bij de regio waarin ze wonen en dat geldt ook voor de verslaggevers: zij brengen dagelijks de meest relevante, menselijke en scherpe verhalen uit het gebied. Voor BN DeStem zijn dagelijks ruim zestig zeer betrokken mensen aan het werk die niet alleen actief op zoek gaan naar dat nieuws maar óók naar achtergronden en duiding. BN DeStem verschijnt in zeven regionale edities om het nieuws nog dichterbij te brengen. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weten lezers zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket (inter-)nationaal nieuws, sportnieuws en shownieuws. 


U kunt BN DeStem op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot BN De Stem op smartphone, tablet of computer. Maar in welke vorm dan ook, in alle journalistiek van BN DeStem staat het belang van de lezers centraal.

Over BN DeStem

Veelgestelde vragen