Volledig scherm
© Getty

Bradford-baas: In Premier League zal kaartje 1 pond kosten

Edin Rahic, de Duitse mede-eigenaar van Bradford City, heeft een opvallende belofte gedaan. Indien de Engelse club naar de Premier League promoveert hoeven fans slechts 1 pond voor een toegangsticket te betalen. Een seizoenkaart zou dan 149 pond (171 euro) kosten.

De verklaring van Rahic: er komt dan toch genoeg geld binnen via het enorme tv-contract van de Premier League. De Duitser wil zo wat terug doen voor de fans, die nu ook al massaal naar Valley Parade komen. Bradford trekt gemiddeld 18.000 fans per duel in de League One (derde niveau). De club staat in de play-offs en mag hopen op promotie naar het Championship. 

  1. Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Vreven niet bezig met Snollebollekes: 'PSV heeft mijn aandacht'

    Hij kan er hartelijk om lachen als De Snollebollekes ter sprake komen, Stijn Vreven weet wie het zijn. Hij kent ze van het promotiefeest en de huldiging op P5 eind mei waar De Snollebollekes 20.000 dolblije mensen met hun lied ‘Links Rechts’ over het parkeerterrein naast het stadion lieten hossen. ,,Maar ik ben nu vooral met PSV bezig, dat heeft mijn aandacht”, zegt de trainer. Een lach kan hij desondanks niet onderdrukken, ook dit is NAC.