Volledig scherm
2016 Film Meesterspion © Gratis

Film MeesterSpion gaat naar festival Sarajevo

De Nederlandse familiefilm MeesterSpion is geselecteerd voor het jeugdprogramma van het Sarajevo Film Festival. Dat heeft producent PV Pictures maandag gemeld. De film zal half augustus meerdere malen worden vertoond in de Bosnische hoofdstad.

Meester Spion is een spannende en komische film van de producent achter de hitfilms Mees Kees en Dummie de Mummie. De film vertelt het verhaal van de elfjarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen.

De familiefilm trok vorig jaar in de herfstvakantie veel publiek. Eerder werd MeesterSpion ook geselecteerd voor andere festivals in het buitenland. Het Sarajevo Film Festival vindt plaats van 11 tot 18 augustus.

  1. Linkin Park schrijft brief aan Chester: Onze harten zijn gebroken

    Linkin Park schrijft brief aan Chester: Onze harten zijn gebroken

    Linkin Park heeft een emotionele brief geschreven aan hun frontman Chester Bennington, die donderdag een einde aan zijn leven maakte. De bandleden laten weten dat er in de 'familie' ongeloof heerst en dat ze diep verdrietig zijn. ,,Onze liefde voor het maken van muziek is onlosmakelijk. Hoewel we niet weten welk pad onze toekomst zal kiezen, weten we dat elk van onze levens beter was door jou. Bedankt voor dat cadeau. We houden van je en missen je'', schrijven ze aan Bennington.