Tennishal Rico.
Volledig scherm
Tennishal Rico. © Peter van Trijen / Pix4Profs

Leden tennisvereniging Rico in Sint Willebrord achter verhuizing naar nieuwe lokatie

SINT-WILLEBRORD - De leden van tennisvereniging Rico staan achter een verhuizing naar een nieuwe lokatie aan de rotonde bij de Vosdonkseweg en de Noorderstraat. Tijdens een onlangs gehouden ledenvergadering hebben zij unaniem aangegeven dat het bestuur mag inzetten op die lokatie die ook de gemeente op het oog heeft voor een nieuw tennispark.

De leden accepteren een verhoging van de contributie, maar krijgen in de toekomst wel meer gelegenheid om te tennissen omdat in de plannen de aanleg van vijuf all weatherbanen is opgenomen. Die zijn een heel jaar bespeelbaar. Op de huidige accommodatie bij tennishal Rico loopt het seizoen van april tot oktober.

Buurtbewoners hebben moeite met de mogelijke komst van de tennisclub. Zij vrezen overlast van de lichtmasten, maar volgens voorzitter Corné Arnouts van TV Rico hoeven omwonenden daar niet bang voor te zijn.

Donderdagavond houdt TV Rico tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond in gemeenschapshuis De Lanteern. Het bestuur van de tennisclub en de gemeente geven belangstellenden daar een toelichting op de plannen.