Volledig scherm

Makkelijk scorend Giants klopt Agathos

BASKETBAL - In de tweede divisie van het basketbal rukken de mannen van WBB Giants op naar de middenmoot. Zaterdag klopte het Agathos met 69-82. Nieuwkomer Blauw Wit blijft het uitstekend doen, al had het moeite met laagvlieger Punch2, 69-72.

Agathos - WBB Giants 69-82
De bezoekers startten nog matig (11-2) maar trokken de score na een omzetting in de defensieve tactiek al snel recht. Tot het einde van het derde kwart konden de bezoekers blijven teren op een voorsprong van een zevental punten. Het verschil werd gemaakt in het vierde kwart.

Punch 2 - Blauw Wit 69-72
Blauw Wit nam een goede start, zag Punch terug komen maar liep ondanks de inzet van bankspelers toch uit naar 26-36. Punch kwam nog even terug maar de bezoekers hielden in de tweede helft de marge van drie vast.

EERSTE KLASSE
Migliore - Virtus2 70-79

EERSTE DIVISIE
Rotterdam2 - Barons 112-56

Vrouwen
TWEEDE DIVISIE
Pendragon - Barons 43-62

  1. Flikte Havik Ginnekenees Van Eerd in zijn thuiskoers?

    Flikte Havik Ginnekenees Van Eerd in zijn thuiskoers?

    WIELRENNEN - Drie man op het podium op de Ginnekenmarkt, waarbij de renner op het laagste treetje het gelukkigst oogt. Kelvin Bakx glimlacht breeduit en zwaait met zijn bloemen, terwijl nummer twee David van Eerd en winnaar Piotr Havik een gezicht als een oorwurm trekken. Tegenover de speaker zwijgen ze in alle talen over de oorzaak van de opzichtige verwondingen die beiden met zich meedragen, maar de oplettende toeschouwer legt de puzzelstukjes snel bij elkaar.