Volledig scherm
Maarten Boddaert in zijn tijd bij FC Den Bosch. © Remko Kool/ Pro Shots

Maarten Boddaert op proef bij Telstar

VELSEN - Maarten Boddaert is op proef bij Telstar. De Roosendaalse middenvelder traint sinds begin deze week mee bij de eerstedivisionist uit Velsen en deed woensdagavond ook een helft mee in de oefenwedstrijd tegen amateurclub ADO'20 (0-0).

Boddaert speelde de afgelopen vijf jaar bij FC Den Bosch, waar hij na vorig seizoen geen nieuw contract kreeg. Bij Den Bosch was de geboren Roosendaler tussen 2011 en 2016 goed voor 114 optredens in de hoofdmacht en 7 doelpunten. Ook was hij enige tijd aanvoerder.

Voor zijn tijd bij FC Den Bosch speelde Boddaert (26) drie seizoenen in het eerste elftal van RBC, van 2008 tot aan het faillissement in 2011. Daar kwam hij tot 74 wedstrijden en 1 doelpunt.

De afgelopen tijd trainde Boddaert thuis in Roosendaal om zijn competitie op peil te houden.

  1. Verdediging NAC na twee ruime nederlagen onder vergrootglas

    Verdediging NAC na twee ruime nederlagen onder vergrootglas

    Acht doelpunten tegen in twee wedstrijden, dat is niet wat je wil als herintreder. Een evenaring van het negatieve clubrecord uit 2007 toen NAC van FC Groningen (0-3) en Feyenoord (5-0) een pak op de broek kreeg. Dat de topteams Vitesse (4-1) en PSV (1-4) de verborgen gebreken bij de start van de competitie feilloos blootleggen, is alleen maar goed, zegt Menno Koch. ,,Als je van een kleinere ploeg met 1-0 verliest, heb je minder snel het idee dat je ergens aan moeten werken."