Volledig scherm
© stock.xchng

Drie hits op rij nekken honkballers Twins

HONKBAL - De Glaskoning Twins heeft toch wel verrassend met 2-3 van DSS verloren. Werper Elton Koeiman leverde een prima prestatie.

De 43 (!) jarige routinier wierp de gehele wedstrijd en had de Haarlemse aanvallers in zijn zak. Alleen inning zes bleek fataal toe na een veldfout drie korte honkslagen de 1-0 voorsprong ombogen naar 1-3. Zinderend was de laatste inning waarin de Oosterhouters alle honken vol kregen met niemand uit.

Het bleef bij een treffer na een opoffering. De laatste nul viel op de thuisplaat.

Zaterdag speelt Twins thuis tegen DSS dat nu met UVV op vier punten van Twins is gekomen met nog vijf duels te gaan. HCAW speelde zich veilig.

de stand: HCAW 4-14, Twins 4-8, UVV en DSS 4-4.

  1. Sjoerd van Ginneken breekt twee ribben in  afdaling Muur van Geraardsbergen

    Sjoerd van Ginneken breekt twee ribben in afdaling Muur van Geraardsbergen

    OUDENAARDE - Sjoerd van Ginneken is vandaag niet vertrokken voor de tweede etappe van de Driedaagse van De Panne-Koksijde. De 24-jaar renner van Team Roompot  blijkt dinsdag bij een val in de openingsrit twee ribben te hebben gebroken. ,,Ik heb de koers nog wel uitgereden, maar voelde al direct dat mijn voorjaar voorbij was", zei de man uit Heerle nadat de artsen in het ziekenhuis van Oudenaarde twee gebroken ribben hadden geconstateerd.