Volledig scherm
Maarten Boddaert in zijn tijd als RBC'er tijdens een spectaculair hoogstandje. Foto Robert van den Berge

Boddaert wordt het niet eens met Telstar

DEN BOSCH - Maarten Boddaert heeft geen akkoord kunnen bereiken met Telstar over een contract voor het nieuwe voetbalseizoen. De voetballer uit Roosendaal was vorige week op proef bij de club in Velsen.

Boddaert speelde toen ook een helft mee in het oefenduel tegen ADO'20 (0-0). De 26-jarige middenvelder zit zonder club sinds zijn contract bij FC Den Bosch na vorig seizoen niet verlengd werd.

Boddaert speelde in totaal vijf seizoenen voor Den Bosch, waar hij ook enige tijd aanvoerder was. Daarvoor kwam hij drie jaar uit voor RBC.

  1. Verdediging NAC na twee ruime nederlagen onder vergrootglas

    Verdediging NAC na twee ruime nederlagen onder vergrootglas

    Acht doelpunten tegen in twee wedstrijden, dat is niet wat je wil als herintreder. Een evenaring van het negatieve clubrecord uit 2007 toen NAC van FC Groningen (0-3) en Feyenoord (5-0) een pak op de broek kreeg. Dat de topteams Vitesse (4-1) en PSV (1-4) de verborgen gebreken bij de start van de competitie feilloos blootleggen, is alleen maar goed, zegt Menno Koch. ,,Als je van een kleinere ploeg met 1-0 verliest, heb je minder snel het idee dat je ergens aan moeten werken."