Volledig scherm

Barons maakt het Attacus erg lastig

BASKETBAL - Ondanks een 78-73 uitslag in het voordeel van Attacus hebben de mannen van Barons zich zaterdagavond weer uitstekend gemanifesteerd. De vrouwen gingen eveneens onderuit, Binnenland won met 65-63.

MANNEN EERSTE DIVISIE B
Attacus - Barons 78-73.

De bezoekers konden vrijwel de hele wedstrijd gelijke tred houden met subtopper Attacus. Slechts in het derde kwart viel het kwartje verkeerd. "Daarin verloren we niet alleen met 25-21, we verloren ook Graham Nooren met vijf fouten. Dit nadat ook Mitchell Roks al geblesseerd was uitgevallen. Het was te veel van het goede, al hebben we tot de laatste seconden kans gehad op een zege," aldus coach Dusan Bozic.

VROUWEN TWEEDE DIVISIE C
Binnenland - Barons 65-63.

​"We hebben het in het eerste kwart laten liggen door met 22-8 achter te komen," stelde Barons-coach Jeroen Huysmans. "De titel is nu definitief uit het zicht, streven moet nu zijn om vanaf nu alles te winnen waardoor we elke ploeg in deze klasse minimaal een keer hebben kunnen verslaan.

  1. Flikte Havik Ginnekenees Van Eerd in zijn thuiskoers?

    Flikte Havik Ginnekenees Van Eerd in zijn thuiskoers?

    WIELRENNEN - Drie man op het podium op de Ginnekenmarkt, waarbij de renner op het laagste treetje het gelukkigst oogt. Kelvin Bakx glimlacht breeduit en zwaait met zijn bloemen, terwijl nummer twee David van Eerd en winnaar Piotr Havik een gezicht als een oorwurm trekken. Tegenover de speaker zwijgen ze in alle talen over de oorzaak van de opzichtige verwondingen die beiden met zich meedragen, maar de oplettende toeschouwer legt de puzzelstukjes snel bij elkaar.