Volledig scherm

Barons delft fysiek het onderspit

BASKETBAL – In de eerste divisie van het basketbal verloren de mannen van Barons zaterdag van Trajanum, 45-59. De vrouwen deden het met een 61-41 zege op Kimbria beter.

Mannen
EERSTE DIVISIE
Barons – Trajanum 45-59
Barons-coach Dusan Bozic mopperde na afloop vooral over het fysieke spel van de bezoekers die vaak de grens opzochten of er overheen gingen; “De nog erg jonge spelers aan onze kant raakten toch geïmponeerd, terwijl de meer ervaren krachten als Mitchell Rockx en Graham van Nooren door het fysieke geweld korte of langere tijd geblesseerd aan de kant zaten.”

Vrouwen
TWEEDE DIVISIE
Barons – Kimbria 61-41
Een regelmatige overwinning voor het team van coach Jeroen Huysmans. “Het eerste kwart was redelijk, het tweede Barons onwaardig, maar na rust pakten we het goed op. Ondanks het feit dat zij lang aanklampten heb ik nooit het gevoel gehad dat we zouden verliezen.”

  1. Flikte Havik Ginnekenees Van Eerd in zijn thuiskoers?

    Flikte Havik Ginnekenees Van Eerd in zijn thuiskoers?

    WIELRENNEN - Drie man op het podium op de Ginnekenmarkt, waarbij de renner op het laagste treetje het gelukkigst oogt. Kelvin Bakx glimlacht breeduit en zwaait met zijn bloemen, terwijl nummer twee David van Eerd en winnaar Piotr Havik een gezicht als een oorwurm trekken. Tegenover de speaker zwijgen ze in alle talen over de oorzaak van de opzichtige verwondingen die beiden met zich meedragen, maar de oplettende toeschouwer legt de puzzelstukjes snel bij elkaar.