article
1.6160246
OUDENBOSCH - De tijd dat koks hun culinaire hoogstandjes angstvallig verborgen hielden is wat de Halderbergse restaurateurs betreft voorbij. Tijdens de derde editie van Smaakvol Halderberge bereiden de koks schouder en schouder de heerlijkste hapjes.
Restaurateurs koken schouder aan schouder tijdens Smaakvol Halderberge
OUDENBOSCH - De tijd dat koks hun culinaire hoogstandjes angstvallig verborgen hielden is wat de Halderbergse restaurateurs betreft voorbij. Tijdens de derde editie van Smaakvol Halderberge bereiden de koks schouder en schouder de heerlijkste hapjes.
http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/restaurateurs-koken-schouder-aan-schouder-tijdens-smaakvol-halderberge-1.6160246
2016-07-02T10:09:39+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6160244.1467453641!image/image-6160244.JPG
Nederland,Cultuur, kunst en recreatie,smaakvol haldeberge,hermes
Roosendaal
Home / Regio / Roosendaal / Restaurateurs koken schouder aan schouder tijdens Smaakvol Halderberge

Restaurateurs koken schouder aan schouder tijdens Smaakvol Halderberge

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      V.l.n.r. Hans Douma (De Reiskoffer), Ivan Smulders (de Haard), Tim Rops (Zusje), Randy Mollen (d'n Halder) en Vincent van den Broek (Stroop) zetten alvast het mes in de streekproducten voor de derde editie van Smaakvol Halderberge. foto Peter van Trijen/Pix4Profs
    OUDENBOSCH - De tijd dat koks hun culinaire hoogstandjes angstvallig verborgen hielden is wat de Halderbergse restaurateurs betreft voorbij. Tijdens de derde editie van Smaakvol Halderberge bereiden de koks schouder en schouder de heerlijkste hapjes.

    Meer dan ooit hebben de Halderbergse horecadeelnemers elkaar gevonden. "Stonden we voorgaande jaren nog ieder in eigen kraampjes lekkernijen te bereiden, nu werken we vanuit een centrale keuken in de tent op het Jezuïetenplein gezamenlijk aan de gerechten", zegt Randy Mollen van restaurant d'n Halder.

    "We leren nog ieder jaar en hebben en aantal wijzigingen doorgevoerd, die hopelijk positief uitpakken", zegt Mollen. Zo is Smaakvol Halderberge verplaatst van september naar 8, 9 en 10 juli. "Dan zijn de avonden langer, is het weer doorgaans beter. Dit wordt Smaakvol Halderberge Summer Edition!"

    Dat zal op de openingsavond meteen blijken als tussen 17.00 en 22.00 uur een vakantieborrel in Spaanse stijl voor bedrijven, instellingen en teams wordt gehouden. De sangria gaat rond, er is 'gazpacho', paella met mosselen en gamba's en Spaanse tapas. De groep Los Perdidos zorgt voor Spaanse en gipsy muziek. Zaterdagavond van 17.00 tot 01.00 uur en zondagmiddag van 12.00 tot 18.00 uur is het 'smaakplein' tegenover de basiliek gratis toegankelijk.