article
1.6562439
BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Het Team Verkeer van de politie heeft vrijdag, zaterdag en zondag alcoholcontroles gehouden in Bergen op Zoom, Roosendaal, Koewacht, Terneuzen en Kapelle.
Alcoholcontroles: vier bestuurders met te veel drank op achter het stuur
BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Het Team Verkeer van de politie heeft vrijdag, zaterdag en zondag alcoholcontroles gehouden in Bergen op Zoom, Roosendaal, Koewacht, Terneuzen en Kapelle.
http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/alcoholcontroles-vier-bestuurders-met-te-veel-drank-op-achter-het-stuur-1.6562439
2016-10-23T12:06:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.5574859.1451991544!image/image-5574859.jpg
Recht, misdaad en 112,Verkeersdelict,rijbewijs,alcoholcontrole,politie,bekeuringen,blaastesten,alcohol,Koewacht,Bergen op Zoom,Roosendaal,Terneuzen
Roosendaal
Home / Regio / Roosendaal / Alcoholcontroles: vier bestuurders met te veel drank op achter het stuur

Alcoholcontroles: vier bestuurders met te veel drank op achter het stuur

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Het Team Verkeer van de politie heeft vrijdag, zaterdag en zondag alcoholcontroles gehouden in Bergen op Zoom, Roosendaal, Koewacht, Terneuzen en Kapelle. 

  Op vrijdag werd tussen 21.30 een 00.30 uur een controle gehouden op de Burgemeester Prinsensingel in Roosendaal. Hier moesten 45 bestuurders een blaastest afleggen. Een 26-jarige vrouw uit Roosendaal had te veel gedronken. Zij kreeg een boete van 334 euro en een rijverbod van een uur. Een 25-jarige bestuurder uit Roosendaal had eveneens te veel gedronken. Ook hij kreeg een boete van 334 euro en een rijverbod van een uur.

  In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie tussen 01.30 en 04.00 uur een alcoholcontrole op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. Er werden 31 bestuurders gecontroleerd.

  Een 32-jarige automobiliste uit Bergen op Zoom had ruim twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Haar rijbewijs werd direct ingevorderd en de vrouw heeft een dure cursus over alcohol en verkeer opgelegd gekregen. Bovendien legt de officier van justitie haar nog een boete op. De officier moet nog bepalen hoeveel boete de vrouw moet betalen en wat er met haar rijbewijs gaat gebeuren. 

  Een 28-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom had eveneens te veel gedronken. Hij kreeg een boete van 334 euro en een rijverbod van een uur. 

  In geen van de Zeeuwse plaatsen werden automobilisten aangetroffen die te veel alcohol hadden gedronken. In de nacht van zaterdag op zondag werden op de Zuidlandstraat in Terneuzen 37 bestuurders gecontroleerd, op de Nieuwstraat in Koewacht 27 personen en op het viaduct bij de Vierwegen in Kapelle 5 bestuurders.