article
1.6076820
OOSTERHOUT - De vaste gebruikers van De Pannehoef willen meer inspraak bij de verbouwing van het cultureel centrum. "De mening van de gebruikers is tot nu toe niet aan bod gekomen", zo schrijven de Koninklijke Harmonie, Zoldertejater, De Nachtegalen, H19 en de andere clubs, in totaal elf, aan de gemeenteraad.
'Oosterhoutse Pannehoef verdient algehele modernisering'
OOSTERHOUT - De vaste gebruikers van De Pannehoef willen meer inspraak bij de verbouwing van het cultureel centrum. "De mening van de gebruikers is tot nu toe niet aan bod gekomen", zo schrijven de Koninklijke Harmonie, Zoldertejater, De Nachtegalen, H19 en de andere clubs, in totaal elf, aan de gemeenteraad.
http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/oosterhoutse-pannehoef-verdient-algehele-modernisering-1.6076820
2016-06-03T13:46:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6076821.1464961722!image/image-6076821.JPG
Oosterhout,Cultuur, kunst en recreatie,Zoldertejater,Pannehoef,muf,Productiehuis,modernisering,gemeenteraad,Harmonie,H19,hermes
Oosterhout
Home / Regio / Oosterhout / 'Oosterhoutse Pannehoef verdient algehele modernisering'

'Oosterhoutse Pannehoef verdient algehele modernisering'

Foto's
1
Reacties
Reageer
    OOSTERHOUT - De vaste gebruikers van De Pannehoef willen meer inspraak bij de verbouwing van het cultureel centrum. "De mening van de gebruikers is tot nu toe niet aan bod gekomen", zo schrijven de Koninklijke Harmonie, Zoldertejater, De Nachtegalen, H19 en de andere clubs, in totaal elf, aan de gemeenteraad.

    "Er is al best wat gebeurd in het gebouw', aldus de elf organisaties, "Het gebouw is opgefrist, de muziekkelder is verbouwd, de technische installatie is verbeterd, maar het blijft een muf, donker en gedateerd gebouw." Zo werken de verwarming en de riolering in de winter niet naar behoren en ook de akoestiek zou verbeterd mogen worden.

    De elf gebruikers van het pand zien 'de meerwaarde van de Pannehoef' als Productiehuis, maar: "We willen een nadrukkelijk pleidooi houden voor een algehele modernisering en facelift. Als het gebouw een nieuwe uitstraling krijgt, dan zien wij ook een succesvolle toekomst voor Productiehuis de Pannehoef."