article
1.6238557
OOSTERHOUT - Op de Oude Veerseweg in Oosterhout is woensdag een dode gevallen bij een ernstig ongeluk. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Oosterhout.
Oosterhouter (22) komt om bij eenzijdig ongeval op Oude Veerseweg
OOSTERHOUT - Op de Oude Veerseweg in Oosterhout is woensdag een dode gevallen bij een ernstig ongeluk. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Oosterhout.
http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/oosterhouter-22-komt-om-bij-eenzijdig-ongeval-op-oude-veerseweg-1.6238557
2016-08-03T06:39:00+0000
http://www.bndestem.nl/polopoly_fs/1.6238568.1474632375!image/image-6238568.jpg
Oosterhout,Recht, misdaad en 112,verkeersongeluk,112,Oude Veerseweg
Oosterhout
Home / Regio / Oosterhout / Oosterhouter (22) komt om bij eenzijdig ongeval op Oude Veerseweg

Oosterhouter (22) komt om bij eenzijdig ongeval op Oude Veerseweg

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De auto van Ergün Sondaç belandde in een sloot.
   Fotograaf
  OOSTERHOUT - Op de Oude Veerseweg in Oosterhout is woensdag een dode gevallen bij een ernstig ongeluk. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Oosterhout.

  Om 06.45 uur kreeg de politie een melding van een auto die in de sloot naast de Oude Veerseweg tussen Oosterhout en Raamsdonksveer zou liggen. "Daar aangekomen bleek een persoon naast de auto te liggen, die overleden was", aldus politiewoordvoerder Mireille Aalders. 

  Vermoedelijk is hij met zijn auto over de verhoging tussen rijbaan en fietspad gereden en verloor hij de controle over zijn auto. Het exacte tijdstip van het ongeval is volgens de politie niet meer te achterhalen. Het vermoeden is dat het ongeluk eerder in de nacht van dinsdag op woensdag is gebeurd.

  De plek waar het ongeval is gebeurd is vanaf de rijbaan niet heel goed te zien vanwege de grote hoeveelheid bomen en bosschages. Onduidelijk is nog of de persoon uit het voertuig is geslingerd of op eigen kracht uit het voertuig is gekropen en daarna overleden.

  Eerder dit jaar overleed een man uit Raamsdonksveer (23) op dezelfde weg ter hoogte van de watertoren na een aanrijding met een Brabantliner-bus.

  Vier jaar geleden kwam eveneens iemand om het leven om deze weg, toen een 64-jarige Groninger werd geraakt door uitstekende lading van een vrachtwagen die werd bestuurd door een chauffeur uit Prinsenbeek.